Hej hej

Jag orkar inte blogga för tillfället, puUuusS

saknad


Jag levde i en sagovärld. Du fick mig hitta meningen med allt..

Bloggar

Hej på er som läser, inte speciellt mång men vem bryyr sig!
Undrar vad ni tycker gör en blogg bra, mycket bilder, video osv?
Skulle också vara roligt om ni skriver någon/några bloggar ni föredrar och varför?
PUSS OCH KRAM!

Bilden är ifrån sommaren 2009 när jag rider Jacquard, Frejas ponny

låtar

några grymma låtar, ÄLSKVÄRT!Sidostycken för hackamore

Har ni sett sidostycken speciellt för hackamore, det har iaf jag för att en kompis har köpt dom. Dom är jätte bra eftersom när man har hackamore med vanliga sidostycken brukar dom åka fram i ögonen (inte så bekvämt). Men har man det här så hindrar det, det funkar verkligen! Rekomenderas
Så här ser dem ut


dagens ridpass

Tjenare
Nu sitter jag i skolan och har lektion, fett drygt.
Idag vet jag faktiskt inte vart jag ska rida, det är så himla tråkigt för det finns ju inte ens någonstans att rida typ. Vi har inte de roligaste ridvägarna direkt eller det finns typ knappt nåra. Jag antar att jag får se lite i stallet vart jag skulle vilja rida. Igår red jag iaf på både Jacquard och Dulon, båda gick bra.

Dulon:
Red 2 varv runt gården med Johanna och Comet, han lyssnade riktigt bra faktiskt även fast Johanna kunde rida framför. Han brukar kunna bli jävligt stark ibland. Formen var bra med tanke på att jag red ut, han kändes mjuk och höll formen för det mesta. Jag skrittade och travade mest, tog en galopp där dom har plogat över ängen och det gick grymt! Han var väldigt lydig och lyssnade bra tillbaka. Älskar det!

Jacquard:
Red nästan samma runda, Skritt och trav. Han var fin men imellanåt vääldigt spänd (ni vet vinterkänslorna) soptunnorna skulle äääta opp honom trodde han. Han ställde sig då på bakbenen 2 gånger, men det var bara driva på han så gick han sedan snällt och fint. Andra varvet kollade han inte lika mycket men han kollade ju iaf. Men ah sedan åkte reflextäcket ner för att den släppte där uppe, ni vet dom från Horze. Jag red båda barbacka så ah jag fick slänga mig av för det åkte ner vid frambenen. Han var ändå cool lugn.
Bye!


låten <3

Jag älskar verkligen, bättre än orginalet på love the way you lie. Igår fick jag rida på Dulon med bett igen efter han dragit ut 2 tänder hos tandläkaren och oj vad fin han var. Han gick så som när det har gått bäst innan, så himla nöjd. Han var inte alls tung och inte stark och jag behövde knappt ha någonting i handen alls i slutet, han var lite jobbigare i början men det kan bero på att jag ridit på hackamore i 2 veckor. Han var grym, nu ska jag till stallet och rida och jag berättar senare om hur det gick. Vet att jag ska göra ett videoinlägg men kameran på datorn vill inte funka eller jag vet snarare inte hur man andvänder den.
älskar när eminem sjunger.


hjärtat


Finate killen, jag vill bara tala om hur mycket jag faktiskt älskar den här ponnyn. Du har hjärtat av guld, ögon av glitter och personligheten är av diamanter. Du gör inget fel, du vill aldrig vara dum och jag vet det killen, tack för att jag fått ta del i ditt liv och för att du finns. Älskar dig, finns inget mer att säga..
I just don't want to miss you tonight

helvete

Jag kommer inte vilja/orka blogga speciellt mycket nu av olika anledningar, kanske om cirka 2 veckor eller en månad. Mår inte speciellt bra av olika anledningar, men det kommer ordna sig, mi kommer veta tillslut också.
see you!

MUSIK

Jag älskar musik, antar att det inte bara är jag
Music

Ge förslag på bra låtar och vad ni gillar för musik!

rubrikjävlar

Music

(gillar låten)
Gick åthelvete idag med Dulon, Jag vart väldigt fustrerad och det är inte speciellt kul. Jag orkar inte längre med mig själv och att jag själv är så fruktansvärt lat och bara skjuter upp allting. Jag ska göra ett videoinlägg också men det kommer när jag känner för det, men det kommer den här veckan iaf. Jag har inte speciellt stor lust för någonting just nu, inte för ridningen heller och det känns ganska deprimerande. Men men alla har dåliga perioder och dåligt humör ibland, men jag har det ganska ofta dock.

Nyår vart det feest i Täby, det var kul att umgås med lite andra personer. Telefonen laggade som satan så jag bytte med Fredrika. Vet inte riktigt när vi drog hem till Fredrika men det var väl vid typ 3? Bussresan hem ska vi inte ens snacka om eller jodå det gör vi. Iaf nattbussen var 30min försena. När den väl kom gick bakdörren sönder och vi fick åka med öppen dörr, spya på bussen och när vi var framme så ville inte den andra dörren öppnas och jääävla bussar. Stoppknappar funkade inte och sedan kör bussfan fel. Vi hamnade tillslut hos kossorna, amen juste det är ju där Fredrika bor. En gris, en ko och en VALLENTUNABO!
KRAAAAM

RSS 2.0