till frågestunden

vill gärna ha fler än 2 kommentarer om jag ska göra ett videoinlägg, annars svarar jag bara i bloggen. Det är också för att jag tycker det är väldigt jobbigt att vara med i kameran.
PUSS

frågestund

Ställ frågor nu om det ni vill så ska jag besvara det i ett videoinlägg


Sämst.

Red igår dåra, red med Matilda som red Betty. Vi red inte alls långt, Betty ska ju bara skrittas och min häst totalvägrage att gå fram igår. Vi gick seriöst mer baklänges än fram, han höll dessuhoptom kunde han likagärna fastnat i elststaketet eftersom han backade in i det. Vart så jävla rädd så det vart så att jag blev lite arg eftersom jag vart så jävla rädd. Dessutom så var ju Betty tvungen att vända när min häst började backa som en idiot för att hindra att han backade in i henne. Men han backade ju så jävla fort så jag vart orolig att som skulle börja sparka emot varann, fyfan det kändes fan som jag skulle få en hjärtattack. Jag verkligen HATAR när hästar kommer rumpa emot rumpa och dessutom red vi ju på stallets surigaste hästar. Vi vände iaf och gick hem, jag hade feber också så jag orkade inte.
Rolig ridtur va? eeh nej, hade hellre hoppat över den.


Älskar bilden


Ridvantar

Här är ett par vantar som jag tycker värkar väldigt varma men ändå smidiga att rida med. Jag har problemet
om jag har tjocka klumpiga vantar att tygeln åker, det är svårt att rida serilst med osv. Jag skulle tänka mig att köpa ett par sånna här. Dom ser varma ut iaf, det står att det är bomull och att dem ska ge maximalt grepp. Tror att dom är varma också
PUSS (bilden är klickbar)


Svar på kommentar

Johanna om tips, ja tack!:

Prillan var ju sådär men det har släppt nu, allt tack vare Lolo. Det känns som att det är smått onödigt att säga det till dig nu när du ska träna för henne, men du kommer förstå, det funkar super ! PUSS

tack för en kommentar, loveyou! <3


tips, ja tack!

Har lite problem med Dulon som jag haft ända sen start, han hänger sig väldigt lätt i bettet. Det har blivit bättre men ibland kommer det tillbaka och nu har jag inte ridit så seriöst, då jag inte heller tränar dretssyr för någon tränare just nu (vilket suger). Allt går så segt fram. Mycket har han utvecklat fort, men ibland kommer allt typ tillbaka igen. när jag gör halt ibland så bara drar han ner huvuder och krullar ihop halsen samtidigt som han biter tag i bettet, det dröjer liksom ett tag att göra halt ifrån skritt till och med. Längtar verkligen tills jag ska börja träna för lollo. Men om ni har något tips till mig så säg det gärna.
KRAM


hjärtat


Every day every night, I wanna see you baby stain' by my side.


Svar på kommentar

Anonym om Dagens ridpass:
Vad har du för ridstövlar? :)

Jag har 3 par ridstövlar, ett par pioneér ridstövlar som är storlek 36 som tyvär är trasiga och lite försmå. Har också ett par vinterridstövlar ifrån mauntaihorse som jag värkligen kan rekomendera, ett stort plus för att dom är så himla snygga dessutom och VARMA. Fast dom är inte lika varma efter ett tag. Har ett par tretorn advance också som jag nu fått splitt nya, så jag säljer alltså inga tretorn, dom är supersköna och grymmt snygga, kärlek till dem!
(Klickbara bilder)

                                  
Tretorn Advance                        Pioneér stöveln                   Mauntainhorse vinterstövel


Dagens ridpass

Gick hyfsat, båda kunde gjort bättre ifrån oss och hållt oss mer lugna. Han blir stressad och jag blir irreterad vilker är någnting jag verkligen MÅSTE ändra på, och det är nu.Han blir ju liksom inte lugnare för att jag blir stressad och sur, gäller att hålla mig väldigt lugn och smitta av mig av det istället. När vi kom hem till stallet så var det katastrof, han går på mig bara och ska in i boxen, jag står utanför boxen med han för att se om han blir lugnare istället för att stå på gången, men det vart han inte. Han hittade en liten öppning som han kunde knuffa upp så att han kom in i boxen. Sadeln ramlade i backen och hästen drar in, gjode mig verkligen inte på ett bättre humör. Fyfan vad jag blev arg, vilket inte är bra. Så jag tog ut han ifrån boxen igen och började om, han brydde sig i allt annat utom mig, typ som aaaha är du där liksom?! Jag gillar inte när han gör så, vet inte på vilket sätt jag ska säga till honom heller längre, ingenting funkar ju iallafall känns det som. Men det är verkligen inte hans fel det här, allt hänger på mig. Jag gör väldigt mycket fel just nu och jag vet inte hur jag ska hantera vissa situationer med han. Ringde Louise en tjej jag ska prova tröna för och berättade lite hur han hade varit och hon kommer troligtvis nästa vecka. Känns väldigt skönt att få hjälp nu med det här. Får jag inte det orkar jag inte längre..

Inget kommer någonsin att vara ditt fel :/


Hoppning Picko

Idag Fredag fick jag hoppa in i sista hoppgruppen på Picko. Grymt söt liten skrutt ponny som är så otroligt posetiv. SJUUKT bra gick det. Form skritt trav och galopp, och väldigt stadig och mellan vissa hinder osv. Grymt duktig ponny som har kapacitet för mycket men det gäller bara att plocka fram den fina Picko i dressyren. Väldigt okompliicerad ponny som kn vara tittig men grymt lätt övertalad, knappt någon tvekan på hinder även fast det var tittigt. Kan bli stark men det VAR VÄRKLIGEN INTE mycket alls, knappt något, och det var inte heller svårt att bromsa honom när han kunde bli det heller. Kul att känna på honom från det jag sätt och jag är sjukt jävla nöjd, GULLEPONNY

sämst

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat, men jag vet ju verkligen inte vad jag ska skriva om för att göra min blogg snäppet roligare? Jag behöver tips, men ingen ger ju det.
Får se om jag fortsätter, just nu känns det ganska trist.

RSS 2.0